Egyedi konyhabútort bútorasztalostól

Konyhabútor, ami praktikus. A lakásfelújítás után rendszerint új konyhabútor kerül az otthonunkba.

Az új konyhabútor akkor felel meg valamennyi elvárásnak, ha praktikus az elrendezése, tetszik a megrendelőnek, és tudja azt a műszaki tartalmat, amit elvárunk tőle.

A praktikus konyhabútor elrendezésében biztosítja, hogy főzés közben a „kezünkre essenek” az edények, a tűzhely, legyen helye az előkészített élelmiszereknek, a főzés közben használt mosatlan edényeknek. A helyi megvilágítás megfelelő fénnyel látja el a munkaterületet, a készülő ételeket. A megfelelő helyen van a hűtőszekrény, a mikró, és a sütő, de könnyen hozzáférünk még a szemeteshez is.

Az egyedi konyhabútor akkor fog a megrendelőnek hosszútávon tetszeni, ha az anyagok, a dizájn kiválasztásánál a bútorasztalos tud megfelelő választékot, kínálatot, ötleteket felvonultatni. Csak így tudjuk elkerülni azt, hogy később látunk olyan megoldásokat, amit esetleg választottunk volna, ha tudjuk, hogy olyat is lehetett volna kérni.

A konyhabútor műszaki tartalma. Ebben a tekintetben is nagy a bútorasztalos felelőssége. Ha megfelelő módon tájékoztatja az ügyfelet a lehetőségekről, úgy a bútor anyagát illetően, mint a szerelvények, vasalatok, fiókmozgatók tekintetében, akkor könnyű kiválasztani az igénynek és a pénztárcának a leg megfelelőbbet.

Válasszunk jól konyhabútort, válasszunk jól bútorasztalost!

Itt mindent megtalál egy helyen. Igény és ízlésnek megfelelően választhat a minőségi anyagokból, szép színekből, ajtófrontokból, marásmintákból, kiegészítőkből. Értékes tanácsokkal, kiváló szakemberekkel állunk rendelkezésére. Ha kicsi konyháról van szó, érdemes minden lehetőséget, helyet kihasználni.

Erre a megoldásra találták ki a fémtartó rudat, melyre sok mindent rá lehet szerelni. Fólia és papírtörlő tartó, fűszertartó, pohártartó, üvegtartó, tökéletesen rászerelhető, így a munkalap mentesül, és nagyobb lesz a hely. Nálunk beszerezheti a rozsdamentes mosogatóját is, mely több funkcióra is képes. Fontos a munkalap megvilágítása is, és mutatós a spot lámpák a párkányon is.

Térjen be konyhastúdiónkba, nem bánja meg, sok ötletet tudunk még adni, hogy Önnek egyedi és kézre eső konyhája legyen, mely minden háziasszony álma.

Fontos Önnek hogy leendő konyhája praktikusan és modern bútorokkal legyen felszerelve?

Válassza konyhabútor vásárlásakor vállalkozásunkat. Számtalan frontot, különböző alapanyagokat és színeket kínálunk vásárlóinknak. Nálunk minden álma valóra válhat. Akár kis alapterületű konyhák praktikus beépítését is vállaljuk!

Kérjen honlapunkon keresztül árajánlatot, hogy tisztán lásson, mire megrendelésre kerül a sor!