Infraszauna használata és előnyei

Kedvező hőmérséklet: az infravörös hőkabin használata sokkal kellemesebb érzés, mert alacsonyabb, 40-60 C hőmérsékleten fejti ki hatását. A bőr és a bőr alatti kötőszövetek nincsenek túlzottan magas hőhatásnak kitéve, mivel a sugarak mélyen behatolnak a bőr alá, a test szöveteibe, így a normál testhőmérséklethez sokkal közelebb álló hő belülről kifelé gyakorol hatást.

Jobb méregtelenítő hatás

Az infraszaunában az izzadás mennyisége kb. háromszor annyi, mint a hagyományos szaunában, melyet a test mélyen fekvő szöveteiből old ki, ezáltal méregtelenítő hatása 20-60-szoros.

Nagyobb hatékonyság testformálás, fogyókúra esetén

Az infraszaunával 2,5-szer rövidebb idő alatt érhetünk el azonos kalória felhasználást. A készülék 40 perces használatával kb. 1000 kilókalória veszteséget lehet elérni, ez kb. 15 km-es futásnak felel meg. A kúraszerű vagy tartós használat a zsírcsoportokat fellazítja, az izomzatot átrendezi, az alakot ideálisan átformálja.

Szépségápolás

Az infraszauna a bőr vérellátását javítja, a bőrt megszabadítja a szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől. A pórustisztító és sejtregeneráló hatás következtében a bőr 5-10 évet fiatalodik.

Betegségmegelőzés

Az infraszaunával az immunrendszer erősítése sokkal hatékonyabb. Könnyebben elkerüljük az allergiát, a megfázást, influenzát, az egyéb megbetegedéseket. Ha a betegséget mégis megkapjuk, sokkal hamarabb kigyógyulunk belőle.

Gyógyítás

Az infraszauna legeredményesebben a következő betegségek kezelésénél lehet használni; mindenféle reumatikus betegség, izmok és ízületek megbetegedései, hosszú ideje tartó gerinctáji bántalmak, (lumbágó, isiász, hát- és derékfájás, nyakmerevedés) ízületi elváltozások, vállmerevség, ill. váll- kar tünetcsoport, izommerevség, megfázás, allergia, melléküreg- és egyéb gyulladások, légúti megbetegedések, hörgőasztma, krónikus hörghurut.

Ajánlott kezelések száma

10 – 20 alkalom, legalább heti rendszerességgel.

Fogyókúra, narancsbőr esetén legalább hetente két kezelés ajánlott, de a legjobb eredmény elérése érdekében érdemes akár minden nap ismételni.

Allergiás tünetek csökkentése érdekében 3 – 4 naponta javasolt a kezeléseket megismételni.
Reuma, ízületi panaszok enyhítésére heti 1 – 2 alkalom javasolt, de a kúra megkezdése előtt kérjük mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával!

Közérzet javítása céljából elegendő heti 1 – 2 kezelés.

Eddigi tapasztalatok a vendégek visszajelzései alapján

Alakformálás: Láthatóan javul a cellulitisz állapota, laposodik a has, karcsúbb lesz a derék és a csípő. Ideális módszer minden nő számára! Diéta egyidejű alkalmazásával a hatás fokozható.

Méregtelenítés: A salakanyagok kiürülésével a szervezet megtisztul, erősödik az immunrendszer. Allergia: Az allergiás tüneteket jelentősen enyhíti, könnyebb lesz a légzés. Reuma: Esetenként a makacs reumatikus fájdalmak csökkenése. Közérzet: Javul a szervezet vérkeringése, az izmok ellazulnak, a méreganyagok eltávoznak. Bőr: A bőr rugalmasabbá, feszesebbé válik, tónusa javul.