Milyen kaszinó játékokra érdemes figyelmet fordítani egy kezdő játékosnak?

Az utóbbi években az online kaszinók világa jelentősen kitágult. Egyre több kaszinó jelenik meg és a kaszinók versenyeznek egymással a potenciális felhasználók figyelméért. Egyesek nagy bónuszokkal próbálják elvarázsolni a felhasználókat, mások remek hűségprogrammal rendelkeznek stb. Az online kaszinók növekedésével párhuzamosan a játékosok száma is növekszik. Ebben a cikkben arról fogunk beszélni, hogy miképpen kell egy kezdő játékosnak kiválasztani a neki megfelelő kaszinót és milyen játékokkal érdemes kezdeni a szerencsejátékos kalandjait.

A legjobb online kaszinó kiválasztása 7 kritérium alapján

Az interneten rengeteg online kaszinó található és amikor egy kezdő játékos keres egy létesítményt zűrzavarba eshet az ilyen különböző szerencsejáték létesítmény mennyiségtől. Azokat a játékosokat, akik még soha nem regisztráltak egy online kaszinóban könnyen lehet megtéveszteni a tapasztalat hiánya miatt. Ezért, amikor a célunk a legjobb online kaszinó megtalálása, figyelmet kell fordítanunk a következő jellemzőkre:

 1. A legelső és legfontosabb pont, az érvényes szerencsejáték engedély rendelkezésre állása. Az engedélyre vonatkozó információt a megbízható online kaszinók a weboldal alsó részében helyezik. Az engedély érvényességét könnyen lehet ellenőrizni a kibocsátó hatóság honlapján. Megbízhatónak számítanak az MGA, UKGC, Curacao, SZTFH engedélyek. A legjobb online kaszinó egy vagy több szerencsejáték engedéllyel rendelkezik, emellett még különböző tanúsítványokkal a független tesztelő vállalatokról, mint például az eCOGRA.
 2. Átlátszó és érthető felhasználási feltételek. A megbízható kaszinók az összes szükséges információt és különböző árnyalatokat, teljes mértékben a felhasználási feltételekbe teszik ki. Ezért a regisztráció előtt ezeket kötelező elolvasni.
 3. Fizetési módok sokasága. Minél több fizetési lehetőség elérhető a felhasználó számára, annál jobb, mivel a különböző fizetési módok különböző sajátosságokkal rendelkeznek. Bankkártyák, digitális pénztárcák, előre fizetett voucherek, kriptopénz, banki átutalások stb. Amikor a kaszinóval sok fizetési eszköz együttműködik, ez még egy fontos jel, amely a kaszinó biztonságára utal.
 4. Játékszoftver. Kaszinó játékok és szórakozások kínálata minden játékosnak fontos, hiszen pont a játékszoftver biztosítja a játékok minőségét, sokaságát, valódi eredményeket stb. Az ilyen játékok az RNG rendszeren, vagyis a véletlenszám generátor alapján működnek és a kaszinó nem tudja befolyásolni a játékok eredményét. A legjobb online kaszinók játékkönyvtára akár több ezer játékot tartalmaz a leghíresebb játékfejlesztőktől.
 5. Játékosok véleménye. Mielőtt regisztrál fiókot egy kaszinóban, ne lustálkodjon elolvasni más játékosok véleményét különböző fórumokon vagy közösségi hálón. Ha a vélemény többsége negatív, akkor inkább keressen egy másik kaszinót.
 6. Bónusz rendszer. Manapság szinte mindegyik online kaszinó lenyűgöző bónuszokat kínál a játékosoknak. Mindig arra kell emlékezni, hogy elsősorban ez csak egy marketing trükk. Ezt nem jelenti azt, hogy ezek nem valóságosak, viszont a bónuszok használata előtt figyelmesen olvassa el azok feltételeit. Némely kaszinók olyan magas fogadási követelményeket teszik fel a bónuszokra, hogy azok teljesítése szinte lehetetlen. Amennyiben a kaszinó normális követelményeket tesz fel, akkor a bónuszok használata nagyon előnyös lehet.
 7. Felelősségteljes szerencsejáték szabályzat. A megbízható online kaszinók csak felnőttkorú játékosokat fogadnak, biztosítanak az önkorlátozó lehetőségeket és figyelmeztetnek a játékosokat a szerencsejáték-függőség veszélyeiről.

Kaszinó regisztráció és belépés

Nos, amikor kiválasztott az Önnek megfelelő online kaszinót, akkor a következő lépésként személyes fiókra lesz szüksége. A regisztráció eljárás, általában minden kaszinóban körülbelül egyformán működik és csak pár percet vesz igénybe. Egyes kaszinókban regisztrálhat a Google vagy Facebook fiókja segítségével. De általában a regisztráció következő lépésekből áll:

–   személyes adatok megadása (teljes név, cím, telefon);

–   e-mail;

–   pénznem kiválasztás;

–   felhasználó név és jelszó;

–   bónusz kód;

–   üdvözlő bónusz kiválasztás.

Feltétlenül adja meg csak a valódi adatokat és igazi e-mailt. Ajánlott azonnal elvégezni a fiókja ellenőrzését, mivel ez egy kötelező eljárás, amely nélkül a kaszinó nem bonyolítja le a kifizetéseket. Miután létrehozta a személyes fiókját, lépje be a kaszinóba és végezze befizetést.

legjobb online kaszinó

Az online kaszinók játékkínálata

Minden online kaszinó körülbelül egyforma szórakozásokat kínál a felhasználóknak. Az egyik nagy különbség, amikor az online kaszinó sportfogadó részleggel is rendelkezik. De, amikor az online kaszinó kínálatáról beszélünk, akkor általában a következő kategóriákról van szó:

 1. Nyerőgépek. Minden online kaszinóban a nyerőgépes játékok képezik a játékkönyvtár legnagyobb részét.
 2. Asztali játékok. Ide tartoznak a póker, a baccarat, a blackjack, a rulett, sic bo, kocka stb.
 3. Élő kaszinó. A többség online kaszinóban elérhető, viszont a választék változik. Ide tartoznak az élő osztós játékok, más szóval azok a játékok, ahol élőben fogadunk egy osztó ellen. Ide tartoznak az élő póker, élő blackjack, élő rulett, élő show-k stb.
 4. Exkluzív kaszinó játékok. Egyes kaszinók egyedi játékokat kínálnak, amelyek semmilyen más kaszinókban nincsenek.
 5. Lottók és kaparós sorsjegyek. Ide tartoznak a bingó, kenó és más fajta lottók.
 6. Ezen kívül vannak más játékok, mint például a monopólium.

Milyen játékokkal érdemes kezdeni egy kezdő játékosnak?

A játékosokat szintén különböző kategóriákra lehet osztani. A két legnagyobb kategóriához soroljuk a kezdő és a tapasztalt játékosokat. Ez az áttekintés a kezdő játékosoknak szentelt, így tovább arról beszélünk, hogy milyen játékokat érdemes játszani egy tapasztalatlan újoncoknak.

 1. Az első helyre itt egyértelműen kerülnek a nyerőgépes játékok.

–   Előszőr is, mert nyerőgépeket ingyen lehet játszani. Majdnem minden online kaszinóban kínálnak nyerőgépeket demó módban. Így a játékos semmilyen befizetés nélkül játszhat játékot. A demó mód használatakor a játék semmiben sem különbözik a valódi pénzes változatától, kivéve, hogy teljesen ingyenes. Így a játékos gyakorolhat, amennyit akar.

–   Másrészt a nyerőgépes játékok egyszerű játékmenettel és szabályokkal rendelkeznek és nem igénylenek valamilyen speciális tudást.

–   A nyerőgépes játékok különböző témákon alapulnak: ókori civilizációk, kalandok, vadnyugat, természet, vámpírok stb.

–   Az online kaszinók gyakran ösztönzik a játékosokat ingyenes pörgetésekkel. Az ingyenes pörgetések bónuszát csak a nyerőgépes játékokban lehet elkölteni.

 1. Második helyen találunk a különböző lottókat és kaparós sorsjegyeket. A lottós játékok szintén egyszerű szabályokkal rendelkeznek, ezért ilyen játékokkal gyorsan tud nyerni, ha szerencséje lesz.
 2. A harmadik helyen vannak az asztali játékok. Az asztali játékokat szintén lehet kategóriákra osztani, mivel az egyes játékok sokkal bonyolultabb szabályokkal rendelkeznek. Így a blackjack (más néven 21) kártyajáték sokkal egyszerűbb, mint például a póker, ahol rengeteg kombináció van. Amikor az asztali játékokról van szó, itt már szükség van külön tudásra és tapasztalatra. Egyes online kaszinókban az asztali játékok szintén elérhetők demó módban. Ez egy csodálatos lehetőség megtanulni a szabályokat és megérteni a játék sajátosságait mielőtt valódi pénzben kezdenénk játszani. Ezen kívül az asztali játékokban gyakran használják az úgynevezett játékstratégiákat, amelyek segítenek növelni a nyerési esélyeket.
 3. Az utolsó helyre kerülnek az élő osztós játékok. Az élő kaszinóban szükséges a tapasztalat. Hiszen itt egyáltalán nincs lehetőség ingyen játékra, ráadásul nem csak élő osztó ellen, de más játékosok ellen is játszunk. Ebben az esetben, ha nincsen tapasztalata és működő játékstratégiája, akkor a nyerési esélyei közel állnak a nullához.

Összegzésként

Az interneten egyre több online kaszinó jelenig meg. Ahhoz, hogy biztonságban tudjunk játszani, tudni kell, hogy milyen kaszinóban érdemes regisztrálni. Vannak bizonyos kritériumok, amelyek segítenek eldönteni, hogy a kaszinó megfelel az igényeinknek vagy mégsem. Az online kaszinók többsége különböző bónuszokat ad a kezdő játékosoknak, ami nagyon jó lehetőség új felhasználó számára, hogy játszani kezdjen saját pénzeszközök kockázata nélkül. Ha egy játékos egyáltalán nem rendelkezik tapasztalattal és soha nem játszott kaszinó játékokat, akkor előszőr érdemes kezdeni az ingyenes mód használatával, amely a nyerőgépek és asztali játékok többségében elérhető. Így teljesen ingyen megismerkedhet a játékokkal, azok szabályaival és megérti, hogy miképpen kell fogadni. Gyakoroljon ingyen, alkalmazzon játékstratégiákat és mindig kezdje valódi pénzes játékot alacsony tétekkel. Így több ideig fog tudni játszani és nem kockáztatja azonnal elveszíteni a bankrollját.

És emlékezzen bármilyen körülmények között a felelősségteljes szerencsejátékra. Ha veszíteni kezd a játékban. akkor inkább fejezze be és ne próbáljon visszanyerni az elveszett pénzét. Hiszen a legtöbb esetben még többet veszíteni fog.